Informasjon om barkrakker

Tips|30. juli 2021

Barkrakker, en type høy stol og ofte med fotstøtte for å støtte føttene, er mye brukt i vårt daglige liv.Derfor vil vi gjerne presentere litt informasjon om barkrakker for deg.

Barstoler har mange forskjellige typer og byggematerialer.De er vanligvis laget av tre eller metall.Barkrakker spenner fra grunnleggende tredesign til mer kompliserte med justerbar høyde.Du kunne velge barkrakker med eller uten rygg, armlener, trekk eller polstring på seteoverflaten.

Vi, ERGODESIGN, leverer barkrakker med ulike design, som justerbare barkrakker, barkrakker med rygg i forskjellige former og barkrakker med armlener etc.

ERGODESIGN-Bar-stools-C0201001-9

1. ERGODESIGN PU skinn barkrakker med rygg i forskjellige former

ERGODESIGN produserer i dag svingbare barkrakker med rygg i 4 former: Square Back, Classic Back, Shell Back & Seat og svingbare barkrakker med rygg og armer.Vår spesielle design av svingbar barstol med skallrygg og sete er allerede patentert i USA, som er den unike motkrakkdesignen for deg.

Bar-stools-C0201001-1

Barkrakker med firkantet rygg

Bar-stools-502898-1

Barkrakker med klassisk rygg

Bar-stools-C0201103-1

Barkrakker med skallrygg

Bar-stools-502803-1

Svingbar barkrakker med rygg og armer

2. ERGODESIGN Justerbare barkrakker med forskjellige farger

Alle våre ERGODESIGN svingbare barstoler i skinn (sett med 2) har forskjellige farger for ditt valg.Foruten de klassiske sorte barkrakkene har vi også blå barkrakker, lysegrå barkrakker, grå barkrakker, hvite barstoler, brune barstoler i skinn, oransje barstoler, gule barstoler og røde barkrakker.Du kan velge fargen(e) du liker.

Bar-stools-C0201001-5

Barstoler med firkantet rygg

Bar-stools-502898-5

Barstoler med klassisk rygg

Bar-stools-C0201103-5

Barstoler med Shell Back

Bar-stools-502803-5

Barstoler med armlener

3. Polstrede barkrakker Sammenligning av ERGODESIGN og andre merker

Bar-stools-C0201001-2

I dag nyter barstoler stor popularitet blant ulike møbler fordi de er plassbesparende, økonomiske og bærbare sammenlignet med sofaer.Barstoler med forskjellige design og farger kan også bidra til å pynte huset ditt med forskjellig luft.Huset ditt vil ikke bare være en kald bygning.Det vil gjøre huset ditt koselig og komfortabelt, slik at du kan få et bedre hjem, et bedre liv.Velg ERGODESIGN og du vil oppleve det!


Innleggstid: 30. juli 2021